Speciale gasten Speelstuif 2018

Heb je nog geen kaartje voor de Speelstuif gekocht en twijfel je welke dag jij (of je kinderen) willen komen? Misschien dat deze speciale gasten de doorslag kunnen geven! Op zaterdag komt namelijk de... reptielenopvang! Niet bang voor slangen, spinnen en leguanen? Koop dan een kaartje voor zaterdag!
Maar op zondag krijgen wij buitenaards bezoek van... Star Wars! Moeilijk kiezen hè?

Wij zijn in ieder geval super enthousiast dat zij de Speelstuif een bezoek komen brengen!


Het thema van 2018 is bekend!

We halen dit jaar letterlijk alles uit de kast! Dit jaar komen alle superhelden en dieren voorbij. En natuurlijk kun je, net als voorgaande jaren, weer glijden van de happende haai en griezelen in het allerengste spookhuis ooit! Deze SUPER speelstuif willen jouw kinderen niet missen!

Koop je kaartjes nu aan de balie van de Meent. Lees hier meer over de kaartverkoop.

Jungle: thema van 2017

Het thema van de Speelstuif 2017 bekend. In het weekend van 11 en 12 februari 2017 staat de Meent in het teken van de.... jungle!

Apen, leeuwen, tijgers en (echte) slangen maken het thema dit jaar compleet.
Natuurlijk keren er ook een aantal vertrouwde activiteiten terug . Glijden in de Happende haai, griezelen in het spookhuis, schminken en vooral veel plezier maken, het kan allemaal bij de Speelstuif 2017.

Speelstuif 2016 in het nieuws

RTVA nam een kijkje bij de Speelstuif. Ze spraken met kinderen en vrijwilligers en ze doken zelfs even het Spookhuis in. Wil jij het filmpje zien? Kijk dan hier!

Over de Speelstuif

De Speelstuif is een groot indoor speelfestijn, dat één keer per jaar wordt georganiseerd. Altijd in het tweede weekend van februari zijn jouw kinderen van harte welkom om te komen spelen.

Contact

De Meent
Orion 3
1188 AM Amstelveen

Volg ons op Facebook

Letstart Logo